Om Munnen din

Munnen din er utviklet av N-Ø Therapeutics AS, org.nr. 925 803 367.

Jeg, Per Nygaard-Østby, er tannlege og spesialist i tannløsningssykdommer (Periodonti) som ønsker å gi deg en bedre forståelse av din munn- og tannhelse, og bidra til hvordan du best tar ansvaret selv og hvordan du diskuterer med tannhelsepersonnell.

Mitt ønske er at du skal kunne opprettholde en god tannhelse, funksjonelt og estetisk og hvordan du skal kunne holde kostnadene innenfor en akseptabel årlig ramme.

Våre tjenester

Behandlingsvurdering

Ønsker du å diskutere et behandlingsforslag du har fått fra tannlegen din?

Sender du oss behandlingsforslag og overslag med røntgenbilder, som du får utlevert fra tannlegen din, så gir vi deg tilbakemelding som kan gjøre det lettere for deg å ta riktig valg.

Tann- og munnhelseproblemer

Vi beskriver tann- og munnhuleproblemer og nyttige råd og tips til hvordan du skal forholde deg til disse og som setter deg i stand til å vedlikeholde munnen og tennene dine på beste måte. Du finner lenker til mer detaljert informasjon om tannsykdommer, løsninger og gode råd.

Diskusjoner med tannhelsepersonnell er alltid vanskelig da disse er fagpersoner, noe du ikke her. Her finner du gode råd om hvordan du best gjennomfører disse.

Etterhvert kommer det også produktråd og lenker til leverandører av produkter som relaterer seg til tenner og munnhule, samt andre helserelatert informasjon og produkter.

Foredrag om egenbehandling

Er du aktiv i et forum hvor det kan være interessant å få en presentasjon av hvordan dere best tar vare på egen munn/tannhelse og blir i stand til å ta veloverveide behandlingsvalg i diskusjon med tannhelsepersonell kan denne presentasjonen være nyttig for dere.

Kontaktskjema

Send din melding via kontaktskjema og vi vil svare deg så snart som mulig.