Barnebarn og besteforeldre

Munnen din – hva finner du her!

publisert i: Nyheter 0
Munnen din er nettstedet hvor du som pasient eller en som har et tann- eller munnproblem kan lete opp informasjon relatert til dine problemer eller som du av ren nygjerrighet søker ytterligere informasjon om.

Du kan lære om viktigheten av daglig egenrenhold av munn og tenner for å beholde en god helse. Du får tips om hvordan du best ivaretar egenrenholdet og når du må ta kontakt med tannlege eller tannpleier.

Her finner du også lenker til mer detaljert informasjon og leverandører av produkter relatert til tenner og munnhule, samt andre helserelaterte produkter.

Vi vil publisere blogginnlegg om temaer relatert til munnen din og du som er interessert kan abonnere på vårt nyhetsbrev.

Dersom du har spørsmål til noen av innleggene vi publiserer kan du stille spørsmål ved å kommentere innlegget, så svarer vi deg så snart vi har anledning.

Våre tjenester

Vurdering av behandlingsforslag

Ønsker du å diskutere et behandlingsforslag du har fått fra tannlegen din? Da kan du sende inn dette, sammen med overslag og røntgenbilder, som du får utlevert fra tannlegen. Så gir vi deg en tilbakemelding som kan gjøre det lettere for deg å treffe det riktige valget for deg.

Foredrag om egenbehandling

Er du aktiv i et forum hvor det kan være interessant å få en presentasjon av hvordan dere best tar vare på egen munn- og tannhelse og blir i stand til å ta veloverveide behandlingsvalg i diskusjon med tannhelsepersonnell kan det vi har å formidle være nyttig for dere.

Velkommen – håper du får nytte av innholdet på nettstedet vårt!

Legg igjen en kommentar