Frisk opp smilet med Tannreiser til Budapest

 Kreativ Dental, Budapast hevder de er kåret til Verdens beste tannklinikk.

publisert i: Nyheter 0

 

Et tidsskrift som heter IMTJ-International har kåret Kreativ Dental til «International Dental Clinic Of The Year 2018».

Det høres flott ut, men har du tenkt over budskapet? Har tidskriftet vurdert alle tannklinikkene i verden? Neppe. Er det kjøpt reklame? Høyst sannsynlig. Konkurransen internasjonalt er økende.

Vurderer du tannturisme som noe for deg bør du absolutt gjøre grundige forundersøkelser angående priser og kostnader i Norge, sammenlignet med kostnader i Budapest inkludert reise og oppholdskostnader.

Har du anledning til å vurdere behandlingsforslaget opp mot behandlingsforslag fra norsk tannlege? Det er kulturforskjeller som gjør at et behandlingsbehov kan vurderes svært forskjelllig ute og hjemme. Kan du være sikker på at du ikke kommer hjem med en langt mer omfattende utført behandling enn du egentlig trengte?

Har du vurdert behovet for eventuelle nye reiser for behandlingsoppfølgning, korreksjoner og justeringer? Det er ikke gitt at norske tannleger skal overta dette ansvaret.

Et nytt alvorlig problem er også dukket opp de siste årene: Antibiotikaresistente bakterier. Dette problemet bør du også sette deg godt inn i.  Ytterligere informasjon om dette finner du på Folkehelseinstituttets nettside: 

https://www.fhi.no/sys/sok/?term=antibiotikaresistente+bakterier#

Vi blir daglig utsatt for gode tilbud på alt mulig gjennom media og på nettet. Men et godt råd er at du gjør en grundig forundersøkelse, ha oversikt over risiko, kostnader og ansvar før du tar beslutningen om hvor du vil gjennomføre behandlingen.

Lykke til.

Legg igjen en kommentar