Opplever du oversalg fra tannlegen din?

publisert i: Nyheter 0

Det kan nok synes som om det er en økende tendens, også i Norge, til at tannbehandling dreier mer og mer i retning av salg, særlig av kosmetiske behandlinger i steden for å dreie seg om vedlikehold av god tannhelse/munnhelse.

Hvis magefølelsen din synes at behandlingsforslaget smaker litt mer av salg enn av nødvending behandling, er et godt råd alltid å oppsøke en eller eventuelt flere andre tannleger for å få flere behandlingsforslag som du kan sammenligne og se hvilket som harmonerer best med din magefølelse.

Du har også rett til å be tannlegen din om en utførlig gjennomgang av det foreslåtte behandlingsforslaget inkludert et kostnadsoverslag. Det er en forutsetning for et godt samarbeide mellom deg, som pasient, og tannlegen at du har forstått hva behandlingen innebærer og at du ser nytteverdien i den. Du skal føle deg trygg på hva du gir deg i kast med.

Grunnlaget for et godt forhold mellom deg og tannlegen din er trygghet og visshet om at du blir godt og meningsfullt ivaretatt. De fleste tannleger bestreber seg på dette.

Lykke til.

Legg igjen en kommentar